©

Rodinná konzervárna Via Delicia

Rodinná konzervárna Via Delicia

Zábřeh Czech Republic Podlaha Průmyslová podlaha

Nové prostory pro zpracování masa a výroba marmelád a paštik. Realizace podlahových vrstev na nový spádový beton třídy dle požadavků na podkladní vrstvy viz. podklady Remmers „Vlastnosti betonu“. Klasický provoz konzervárny a dle zatížení byl navrhnut podlahový systém RemmersCrete SR01 a HF v tloušťce vrstvy 4 a 9mm. Teplotní odolnost do +130°C a požadavek na mechanický ráz a vysoké teploty. Trvalé vlhko a mastnota na povrchu podlahy z vepřové tkáně a sádla. Požadavkem tedy také byla bezpečnost obsluhy a zajištění protiskluznosti. Fabiony byly realizovány pomocí tixotropní stěrky RemmersCrete WR.

Referenční údaje
Stavební projekt
Sanace a nátěry podlah Sanace podlah - protiskluzové podlahy
Typ objektu
Průmyslové budovy / haly
Krátký popis
V rodinné konzervárně bylo třeba nahradit stávající podlahy za nové, které by odpovídaly náročným požadavkům na podklad.
Realizátor
JK Disbet s.r.o.
Adresa objektu
789 01 Zábřeh
Dokončení
2016
Možná prohlídka
Ano

Použité produkty nebo systémy

Stáhnout

Stáhnout jako PDF

  • Via Delicia©
  • Via Delicia©
  • Via Delicia©
  • ©
  • ©
  • ©
  • ©
  • ©
  • ©
  • ©
  • Via Delicia
  • Via Delicia
  • Via Delicia
ukázat vše

další reference

Filiální novorománský kostel Narození Panny Marie postaven v roce 1850 jako náhrada bývalé kaple.Proběhla zde rekonstrukce fasády dominantního objektu obce, který je po staletí spojnicí místní komunity.
Číst dále